Catalogus
Laden ...
Super Tuscan 100% Sangiovese di Lamole wijnstokken 70 jaar oud 18 mnd vatlagering (Allier, Vosges, Nevers en Amerikaanse eik) 6 mnd rijpt op fles .
grappa van de most van slechts een druivensoort. Moscato druiven zacht subtiele smaak
Curtefranca D.O.C. Monticelli Brusati 35 % Cabernet Sauvignon, 35 % Cabernet Franc,30 % Merlot 12 mnd vatlagering, 18 mnd in de fles. Fluwelige afdronk!
De wijn Bianchi Roncalli verwijst naar de eigenaars van Villa. 100% Barbera 18 mnd Vatlagering in nieuwe eiken vaten daarna 30 mnd veroudering op d fles. Ruby rode kleur, intens zachte complexe mooi lange afdronk. Enkel in de beste jaren gebotteld. zeer beperkt!!! Bronzen medaille IWC Londen
Merlot 100% I.G.T. enkele maanden barrique zonder toevoeging van sulfieten
60% Tocaï, 40 % Sauvignon, 12 maanden in houten vaten en daarna nog 6 maanden in stenen cuves om alle aroma's volledig tot hun recht te laten komen. Elke fles is genummerd. De wijn wordt vernoemd naar het eeuwen oude olmenbos, waar nu de wijngaard op staat. Deze bomen hebben rijke minerale in de aarde achtergelaten,die deze wijn heden ten dagen body en...
100% ingedroogde Marzimino Bewaarpotentieel: 50 jaar. Genummerd. .Enkel op bestelling.Zeer beperkt. 93 Robert Parker 97 Luca Maroni 2e beste rode wijn van Italië
100% Marzimino ingedroogde druiven na de fermentatie 36 maanden veroudering in eiken vaten. Daarna verdere verfijning op de fles. Een heerijke dessertwijn complex met mooi structuur aangenaam zoet, en een persistente afdronk. bewaarpotentieel tussen de 25 en 50 jaar.
100% Sagrantino 24 maanden franse eik en 12 maanden veroudering op de fles
70%sangiovese,15%Sagrantino,10%Merlot,en 5%Colorino handgeplukt eind september begin oktober. vinificatie met natuurlijke enzymen en geen filtratie. 12 maanden veroudering in grote eiken vaten daarna 6 maanden op de fles. bewaarpotentieel van 10 jaar. serveren op 18°. florale toets van viooltjes in de neus. In de mond rijpe kersen en licht...
100% chardonnay- Deze chardonnay werd eerst 5 maanden in franse eikenvaten bewaard en daarna 12 maanden verdere veroudering op de fles. Een witte wijn met karakter die men zeker een 6 tal jaren mag bewaren.
30% Grechetto,70% viognier Umbria IGT mooie balans tussen fris kruidig met aromatisch bloemig naar het einde zacht en vol
100% Caberlot 12 maanden vatlagering natuurlijke kruising van de Merlot en de Cabernet Franc druif.
65% Sauvignon Blanc 35 % Chardonnay strogele kleur; een stevige aromatisch boeket met exotische tonen, citrusvruchten en vlierbloesem, zeer elegant fris droog. Fruit en mineraliteit mooi in balans. 93 points LUCA MARONI
Trebbiano Spoleto 100%. Een autochtone druivensoort, die wijnen een grote elegantie geeft. strogele wijn met groene reflecties
60,00% Pinot Bianco; 30,00% Chardonnay; 10,00% Sauvignon Blanc Lichtgele kleur met groene zweem. Zeer intense geur van rijpe appels en peren, met evenwichtige houttonen. Volle, complexe smaak van rijp fruit en een hint van kruiden.lange afdronk. bewaarpotentieel.
100% Turbania (trebbiano) een lokale druif van Lombardije wijnstokken van 10 tot 35 jaar oud een geparfumeerde wijn,in de neus complex, geuren van honing en witte bloemen.Een geweldige droge witte wijn met veel aroma 's, amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk. goud gele kleur met een groene schittering rijping van 6 maanden in rvs tanks...
Malanotte del Piave Grand Cru wordt geproduceerd van Raboso Piave-druiven, de beroemdste inheemse variëteit van de Piave-vallei. 36 maanden op vat gedeeltelijk ingedroogde druiven. intens geur van rijp zwarte bessen en pruimen. in de mond geconfijt fruit met een zeer lange afdronk. Geweldige wijn om te genieten.
100% Turbania lokale variêteit van Lombardije van de Trebbiano druif deels gerijpt in barrique Dit is de primiumwijn van Ca Dei Frati nog beter dan de basis cuvée in de neus complex, in de neus gewaard men honing en witte bloemen.Een frisse droge wijn met veel aroma van amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk.
Tre Filer Dessert wijn Turbiana Chardonnay, Sauvignon Blanc perfecte balans tussen zoet en zuren
Curtefranca D.O.C. Monticelli Brusati 35 % Cabernet Sauvignon, 35 % Cabernet Franc,30 % Merlot 12 mnd vatlagering, 18 mnd in de fles. Fluwelige afdronk!
100% viognier slechts 3000 flessen geproduceerd. Mooie delicate evenwichtige neus. Met toetsen van acaciabloemen, abrikoos en limoenbloesem. Het pallet in de mond is fris met een medio corpus en een goede persistente afdronk.
Groppello, Marzemino, Sangiovese en Barbera Rosato De samenstelling van de bodem is kalk, leem, zand en klei. Vinificatie in roestvrij stalen tanks met een kort contact van de schil. Rijping gedurende 6 maanden op de fijne droesem gevolgd door 2 maanden in de fles. Fris, delicaat in staat om het middelpunt van de tafel te zijn. Top Rosé complex met...
Marzemino, Sangiovese en 10% Cabernet veroudering 14 mnd eiken franse vaten 12 mnd rust op de fles. Maceratie in staal met langdurig contact, met de hand geplukte druiven. Alleen perfecte wijn wordt er gebotteld, een kenmerk van dit prachtige wijnhuis. Intens zwart fruit vooral donkere kers, met hints van kruiden peper, vanille, tabak en een tikkeltje...
Vol, gestructureerd, complex Intense strogele kleur.Elegant en fruitig boeket, overvloedige tonen van gefumeerde vanille boter. karaktervol complex met een lange afdronk.Wijn met een goed rijpingsvermogen. dit label is heel bijzonder en uniek in zijn soort. . Elke bloem op het etiket is uniek. .Van deze wijn worden slechts 3.000 flessen per jaar...