Catalogus
Laden ...
Subcategorieën
D.O.C. Prugnolo, Canaiolo,Colorino, Merlot,Cabernet Sauvignon min 25 jaar oud wijnstokken,manuele oogst eind september. Tussen de 8/12 maanden vatlagering,daarna nog 6/8 maanden verfijning op de fles.
Curtefranca Bianco D.O.C. 100% Chardonnay van verschillende variëteiten, korte lagering tussen de 6 en 8 mnd in houten vaten. Goed gestructureerd lange afdronk met hints van rijp fruit en zoete kruiden hazelnoot en vanille.
Deze limoncello is gemaakt van biologische citroenen uit Sorento zonder toevoeging van kleur of smaakstoffen.
Catarratto, Inzolia, inox goude medaille sommeliers schroefdop
40° Grappa van Chardonnay, 3 jaar gerijpt op kersen barrique
100% il Caberlot 1.5l 2019 kan u reeds nu reserveren indicatieve prijs alleen in Magnum te verkrijgen of (3 l prijs op aanvraag). Gelieve voor ander jaartallen eerst contact op te nemen. natuurlijke kruising tussen Merlot en Cabernet Franc
D.O.C.G. Monticelli Brusati 60 % Chardonnay 40 % Pinot Nero 36 mnd rusten de flessen op de lees millesimato druiven van een bepaald jaar remuage manueel.
D.O.C.G. Millesimato. Monticelli Brusati 85% Chardonnay,10% Pinot Nero, 5% Pinot Bianco met een tweede fermentatie 30 maanden veroudering. Een goede balans tussen fruit en zuren. Lang aanhoudende bubbeltjes.
I.G.T. Monticelli Brusati slecht 5000 flessen.Biologische behandeling van de wijngaarden. wordt minimum 8-10 maanden in grote en kleine vaten verouderd.4 jaar na de oogst gebottled op fles. 35% Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franc,20% Merlot,20% Barbera 10 % Nebbiolo.In de neus bosfruit,kruidig. In de mond framboos met peper Mooi gestructureerd met een...
Franciacorta Brut Riserva D.O.C.G. Millesimato, Monticelli Brusati 2011 80% Chardonnay,20% Pinot Nero, van de beste druiventrossen brut Franciacorta enkel geproduceerd in de beste jaren. 6 maanden veroudering in kleine vaatjes en 78 maanden op fles.
100% Verdicchio dei Castelli Di Jesi '12 maanden vatlagering en anderhalf jaar rijping op de fles.De lage rendementen van de oude wijnstokken geven deze wijn de nodige vitaliteit . Krachtig, Vol rijp fruit met mooi versmolten houttoetsen.Deze Verdicchio is elegant met een boterige en een verbluffende frisheid in de finale.
Ca'Lunga D.O.C. langhe Rorea 100% Chardonnay. Enkel de beste chardonnay druivern worden voor deze wijn gebruikt. Deze wijn wordt 6 à 9 maanden op eiken vaten gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met asperges of wit vlees. Volle witte wijn met een gefumeerde aanzet boterig en op het einde rijpe ananas. serveren...
90% Sangiovese Prugnolo Gentile,10% canaiolo, colorino Merlot,Docg 8/12 maanden vatlagering in houten vaten , daarna nog 6/8 mnd veroudering op fles. biodynamisch
D.O.C.G. 100% Prugnolo, Mammolo, Merlot 24 mnd.vatlagering in kleine franse eiken vaatjes, daarna nog 12 mnd veroudering op fles.
80% Sangiovese Prugnolo gentile,20% Mammolo, Merlot,Colorino merlot en Cabernet sauvignon 30 a 34 mnd.vatlagering in 50% kleine franse eiken vaatjes en 50% tonnetjes van 500l , daarna nog 24 mnd veroudering op fles.
D.O.C. Malvasia, Pulcinculo, trebbiano 9 jaar Caratelli
I.G.T. Monticelli Brusati 100% Merlot 18 maanden vatlagering en 8 maanden veroudering op de fles.
D.O.C.G. 100% Cortese serveren bij 7°-10° 5 jaar bewaarpotentieel. De Cortese druif geeft elegante en delicate wijnen. Met een lichte, iets zilte mineraliteit is het een perfecte begeleider van lichte visgerechten. De Cortese heeft voldoende zuren en is daarom ook een lekkere frisse zomerwijn. In de smaak proef je verder vaak groene appeltjes, reine...
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.