100% Garganega intens stro geel.In de neus fruitig boeket en aroma van...
Catalogus
Laden ...
Subcategorieën
D.O.C.G. Millesimato. Monticelli Brusati 85% Chardonnay,10% Pinot Nero, 5% Pinot Bianco met een tweede fermentatie 30 maanden veroudering. Een goede balans tussen fruit en zuren. Lang aanhoudende bubbeltjes.
D.O.C.G. Monticelli Brusati 60 % Chardonnay 40 % Pinot Nero 36 mnd rusten de flessen op de lees millesimato druiven van een bepaald jaar remuage manueel.
Franciacorta Brut Riserva D.O.C.G. Millesimato, Monticelli Brusati 2011 80% Chardonnay,20% Pinot Nero, van de beste druiventrossen brut Franciacorta enkel geproduceerd in de beste jaren. 6 maanden veroudering in kleine vaatjes en 78 maanden op fles.
D.O.C.G. Millesimato, Monticelli Brusati 90% Chardonnay, 10% Pinot Nero deels 6 mnd houtlagering, de 2e fermentatie 54 mnd veroudering op de lees remouage met de hand
100% Glera strogele kleur, de bubbeltjes vormen een fijne persistente perlage. Aroma's van appel en peer met een toets van gekonfijte citrus en jasmijn. Brut gebruik van wilde gist,2e gisting in een gesloten tank onder druk.
100% Glera 100% biodynamisch, vergisting met wilde gist, zonder sulfiet. 888 symboliseert in de oriëntaalse nummerologie : 3 maal geluk. Brut Spumante
Prosecco Rosé Millesimato Brut Redentore heeft een fijne persistente lichtroze bubbel.Men gewaard intense aroma's van framboos, bosaardbei, kers, bramen en wilde bessen;de smaak is harmonieus, zachte body,fijne afdronk. Bij elke gelegenheid een uitstekend aperitief. opdienen bij 5-6 ° C glera druif en 15% Pinot Nero druif zonder sulfieten
Turbiana en Chardonnay. methode champenoise tweede fermentatie 24 maanden op de lees 4 maanden in de fles fijne persistente pareltjes in het glas, goudgele kleur, in de neus biscuit en vers fruit op het einde geroosterde hazelnoot. limited edition!
100% Brachetto druif. Slechts 4000 fl. In de neus wilde rozen en in de mond wilde aardbeien. Licht sprankelend serveren tussen 4-6°. Heerlijk als zomers aperitief of bij dessert en kaas.