100% Garganega intens stro geel.In de neus fruitig boeket en aroma van...
Catalogus
Laden ...
D.O.C. Prugnolo, Canaiolo,Colorino, Merlot,Cabernet Sauvignon min 25 jaar oud wijnstokken,manuele oogst eind september. Tussen de 8/12 maanden vatlagering,daarna nog 6/8 maanden verfijning op de fles.
100% il Caberlot 1.5l 2019 kan u reeds nu reserveren indicatieve prijs alleen in Magnum te verkrijgen of (3 l prijs op aanvraag). Gelieve voor ander jaartallen eerst contact op te nemen. natuurlijke kruising tussen Merlot en Cabernet Franc
Corvina, Corvinone, Rondinella Oseleta Deze wijn heeft een refermentatie op ingedroogde druiven ondergaan.
I.G.T. Monticelli Brusati slecht 5000 flessen.Biologische behandeling van de wijngaarden. wordt minimum 8-10 maanden in grote en kleine vaten verouderd.4 jaar na de oogst gebottled op fles. 35% Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franc,20% Merlot,20% Barbera 10 % Nebbiolo.In de neus bosfruit,kruidig. In de mond framboos met peper Mooi gestructureerd met een...
90% Sangiovese Prugnolo Gentile,10% canaiolo, colorino Merlot,Docg 8/12 maanden vatlagering in houten vaten , daarna nog 6/8 mnd veroudering op fles. biodynamisch
90% Sangiovese Prugnolo gentile, 10% Canaiolo, colorino en Merlot,Docg 8/12 maanden vatlagering , daarna nog 6/8 mnd veroudering op de fles. 0.375l manuele oogst eind september begin oktober wijnstokken van min 30 jaar
80% Prugnolo Sangiovese ,20% Mammolo Merlot Colorino Canoiolo 0.375l tussen de 8/12 maanden vatlagering op kleine en middelgrote franse eiken vaten daarna 6/8 maanden veroudering op fles.
D.O.C.G. 100% Prugnolo, Mammolo, Merlot 24 mnd.vatlagering in kleine franse eiken vaatjes, daarna nog 12 mnd veroudering op fles.
D.O.C.G. 100% Prugnolo, Mammolo, Colorino, Merlot 24 mnd.vatlagering in kleine franse eik vaatjes , daarna nog 12 mnd veroudering op fles.
80% Sangiovese Prugnolo gentile,20% Mammolo, Merlot,Colorino merlot en Cabernet sauvignon 30 a 34 mnd.vatlagering in 50% kleine franse eiken vaatjes en 50% tonnetjes van 500l , daarna nog 24 mnd veroudering op fles.
I.G.T. Monticelli Brusati 100% Merlot 18 maanden vatlagering en 8 maanden veroudering op de fles.
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C.G. Busia, Monforte Alba 100% Nebbiolo, 24 maanden vatlagering. veroudering in houten vaten van 30 en 60 hl Heel fruitige met een fluwelige afdronk
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.
D.O.C. 100 % Barbera Veel rijp fruit zoals kers, rode bes en braam. Een toegankelijke krachtige Italiaanse rode wijn. Zeer geurig en een prachtige lange verfijnde afdronk. Goede begeleider bij pasta's en vleesgerechten.
D.O.C. 100% Dolcetto rood fruit met een beetje amandel op het einde. Evenwichtige tanines, complexe harmonieuse afdronk. Kan enkele jaren bewaard worden.
D.O.C. 100 % Barbera De beste Barbera druiven van drie verschillende wijngaarden worden apart in kleine franse eiken vaten gerijpt alvorens gebotteld te worden. De wijn krijgt daarna nog enkele maanden de tijd om zijn specifieke aroma's in harmonie te ontwikkelen.
100% Nero d'Avola, inox schroefdop gemakkelijk terug te sluiten
100% Primitivo D.O.P. Vol fruit, fluwelig maar toch stevig, enorm genot bij afdronk. gedeeltelijke rijping gedurende 12 maanden op houten vaten en 12 maanden in staal.