100% Garganega intens stro geel.In de neus fruitig boeket en aroma van...
100% Turbania (trebbiano) een lokale druif van Lombardije wijnstokken van 10 tot 35 jaar oud een geparfumeerde wijn,in de neus complex, geuren van honing en witte bloemen.Een geweldige droge witte wijn met veel aroma 's, amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk. goud gele kleur met een groene schittering rijping van 6 maanden in rvs tanks...
100% Turbania lokale variêteit van Lombardije van de Trebbiano druif deels gerijpt in barrique Dit is de primiumwijn van Ca Dei Frati nog beter dan de basis cuvée in de neus complex, in de neus gewaard men honing en witte bloemen.Een frisse droge wijn met veel aroma van amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk.
100% Turbania lokale variêteit van Lombardije van de Trebbiano druif in de neus complex, men ruikt honing en witte bloemen.Een frisse droge wijn met veel aroma van amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk. 0.375l
Tre Filer Dessert wijn Turbiana Chardonnay, Sauvignon Blanc perfecte balans tussen zoet en zuren
Groppello, Marzemino, Sangiovese en Barbera Rosato De samenstelling van de bodem is kalk, leem, zand en klei. Vinificatie in roestvrij stalen tanks met een kort contact van de schil. Rijping gedurende 6 maanden op de fijne droesem gevolgd door 2 maanden in de fles. Fris, delicaat in staat om het middelpunt van de tafel te zijn. Top Rosé complex met...
Marzemino, Sangiovese en 10% Cabernet veroudering 14 mnd eiken franse vaten 12 mnd rust op de fles. Maceratie in staal met langdurig contact, met de hand geplukte druiven. Alleen perfecte wijn wordt er gebotteld, een kenmerk van dit prachtige wijnhuis. Intens zwart fruit vooral donkere kers, met hints van kruiden peper, vanille, tabak en een tikkeltje...
grappa Amarone : most van Corvina Corvinone Rondinella Croatina van het domein in Valpolicella 43° Distillatie bij lage temperatuur in kleine koperen alambics. Na distillatie rijpt deze grappa min. 24 maanden in eiken vaten.
I Frati Grappa di Lugana 100% Turbiana Distillatie bij lage temperatuur in kleine koperen alambics. Na distillatie rijpt deze grappa min. 24 maanden in stalen tanks.
Turbiana en Chardonnay. methode champenoise tweede fermentatie 24 maanden op de lees 4 maanden in de fles fijne persistente pareltjes in het glas, goudgele kleur, in de neus biscuit en vers fruit op het einde geroosterde hazelnoot. limited edition!