Catalogus
Laden ...
Deze limoncello is gemaakt van biologische citroenen uit Sorento zonder toevoeging van kleur of smaakstoffen.
40° Grappa van Chardonnay, 3 jaar gerijpt op kersen barrique
Bitter Likeur 30° 15 verschillende kruiden geplukt in de Ventiaanse lagoon 4 maanden vatlagering
Houtgerijpte grappa in Exelsior essen vaten Deze lijn van grappa's heeft een uitzonderlijk lange lagering gehad op houten vaten.
grappa van de most van slechts een druivensoort. Moscato druiven zacht subtiele smaak
LONDEN DRY GIN 43.5 % gedistilleerd in kleine batches slechts 1000 genummerde flessen per batch Een geheim mengsel van kruiden, specerijen en fruit in combinatie met 3 maal gedestilleerde graanalcohol, vervolgens een vierde maal gedistilleerd en gefilterd om een uitzonderlijke zuivere, zachte kruidige gin te bekomen. Proeven!
Berta Giulia Grappa di Chardonnay 40° invecchiata destillatie van Chardonnay en Cortese most. heeft een elegante harmonieuze neus,in de mond fluwelig vanille met tropisch fruit. De lagering van 12 maanden in houten vaten geeft een complexe structuur .
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 0.50l destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief serveer op 18°
Nebbiolo en Barbera 20 jaar 43° 0.70l Paradepaardje van Berta 20 jaar gerijpt in verschillende eiken vaten
Nebbiolo,Arneis en Barbera 42° Grappa Berta in de neus orangebloesem, vanille zacht fruitig. In de mond complex persistent met hints van kaneel geconfijte appelsienenschil, kruiden. gerijpt in verschillende eiken vaten
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 3.0L destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief! serveer op 18°
most Barbera Verfijnde grappa die pas gebotteld wordt na 36 maanden op kersenhouten vaten te hebben gerijpt volgens de Solera methode (ook bekend van Sherry en Madeira). De uiteindelijk gebottelde grappa is extreem zacht met in de geur heerlijke verse tabak accenten gecombineerd met kersen en in de smaak herkent u cacao en rijp tropisch fruit. gouden...
grappa 20 jaar in vier verschillende houten vaten gelagerd. Eik, kers, kastanje en pruim vat. 2001 limited edition! Gouden medaille! zeer intens, zacht, lange afdronk