New product
most Barbera
Verfijnde grappa die pas gebotteld wordt na 36 maanden op kersenhouten vaten te hebben gerijpt volgens de Solera methode (ook bekend van Sherry en Madeira). De uiteindelijk gebottelde grappa is extreem zacht met in de geur heerlijke verse tabak accenten gecombineerd met kersen en in de smaak herkent u cacao en rijp tropisch fruit.
gouden medaille!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Kleur | Bruin |
Inhoud | 0,50 l |
Druivensoort | Barbera |
Land | Italië |
Regio | Piëmonte |
Gerecht | digestif |
Smaakprofiel | aanhoudend zacht aroma |
De producent is Distilleria Beccaris, een klein familiebedrijf in de buurt van Asti. "In 1951 besloot de oprichter Elio Beccaris een eigen bedrijf te beginnen, maar hij wist niet of het een distilleerderij, een wijnmakerij of een azijnfabriek moest worden. Dus liet hij zijn pasgeboren zoon Carlo beslissen door drie strookjes papier bij de drie alternatieven in een hoed en hem er één laten nemen, zou de uiteindelijke beslissing moeten worden genomen door zijn onschuldige en onbewuste hand en het bleek de gelukkige te zijn.