Catalogus
Laden ...
Subcategorieën
Ca'Lunga D.O.C. langhe Rorea 100% Chardonnay. Enkel de beste chardonnay druivern worden voor deze wijn gebruikt. Deze wijn wordt 6 à 9 maanden op eiken vaten gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met asperges of wit vlees. Volle witte wijn met een gefumeerde aanzet boterig en op het einde rijpe ananas. serveren...
D.O.C.G. 100% Cortese serveren bij 7°-10° 5 jaar bewaarpotentieel. De Cortese druif geeft elegante en delicate wijnen. Met een lichte, iets zilte mineraliteit is het een perfecte begeleider van lichte visgerechten. De Cortese heeft voldoende zuren en is daarom ook een lekkere frisse zomerwijn. In de smaak proef je verder vaak groene appeltjes, reine...
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C.G. Busia, Monforte Alba 100% Nebbiolo, 24 maanden vatlagering. veroudering in houten vaten van 30 en 60 hl Heel fruitige met een fluwelige afdronk
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.
D.O.C. 100 % Barbera Veel rijp fruit zoals kers, rode bes en braam. Een toegankelijke krachtige Italiaanse rode wijn. Zeer geurig en een prachtige lange verfijnde afdronk. Goede begeleider bij pasta's en vleesgerechten.
D.O.C. 100% Dolcetto rood fruit met een beetje amandel op het einde. Evenwichtige tanines, complexe harmonieuse afdronk. Kan enkele jaren bewaard worden.
D.O.C. 100 % Barbera De beste Barbera druiven van drie verschillende wijngaarden worden apart in kleine franse eiken vaten gerijpt alvorens gebotteld te worden. De wijn krijgt daarna nog enkele maanden de tijd om zijn specifieke aroma's in harmonie te ontwikkelen.
D.O.C.G. 100% Roero Arneis,inox intens aanhoudende bloemengeur,orangebloesem, rijpe citrus, mint droog maar toch opmerkelijk aangenaam fruit , groene appel en citrus , breed en rond in de mond jong drinken,serveren bij 7-8°
D.O.C. langhe Rorea 11° 100% Chardonnay. . Deze wijn wordt 6 maanden gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met vis. frisse witte wijn met een bloemige aanzet en op het einde exotisch fruit. bij veroudering krijgt deze wijne een mooi fumé afdronk van gedroogd fruit. serveren bij 14-16°
100% Favorita druif Een strogele kleur met groenachtige gouden reflexen; delicaat en licht. in de neus witte bloemen en snuifje salie. In de mond is het aangenaam fris met een discrete lichte zuurgraad en percepties van salie,litchi ,appel en perzik mooie afdronk.
Dolcetto, Barbera,Nebbiolo, Promo normale prijs 11 euro Een robijnrode kleur met een gemiddelde intensiteit; bij de neus parfums van volwassen fruit en gemarkeerde sensaties van griot kersen en bessen, percepties van tabak; warm in de mond, vol met elegante vanille, geuren van tabak, zoethout en fruitige kreupelhout.
Berta Giulia Grappa di Chardonnay 40° invecchiata destillatie van Chardonnay en Cortese most. heeft een elegante harmonieuze neus,in de mond fluwelig vanille met tropisch fruit. De lagering van 12 maanden in houten vaten geeft een complexe structuur .
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 0.50l destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief serveer op 18°
Nebbiolo en Barbera 20 jaar 43° 0.70l Paradepaardje van Berta 20 jaar gerijpt in verschillende eiken vaten
Nebbiolo,Arneis en Barbera 42° Grappa Berta in de neus orangebloesem, vanille zacht fruitig. In de mond complex persistent met hints van kaneel geconfijte appelsienenschil, kruiden. gerijpt in verschillende eiken vaten
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 3.0L destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief! serveer op 18°
Vol, gestructureerd, complex Intense strogele kleur.Elegant en fruitig boeket, overvloedige tonen van gefumeerde vanille boter. karaktervol complex met een lange afdronk.Wijn met een goed rijpingsvermogen. dit label is heel bijzonder en uniek in zijn soort. . Elke bloem op het etiket is uniek. .Van deze wijn worden slechts 3.000 flessen per jaar...
most Barbera Verfijnde grappa die pas gebotteld wordt na 36 maanden op kersenhouten vaten te hebben gerijpt volgens de Solera methode (ook bekend van Sherry en Madeira). De uiteindelijk gebottelde grappa is extreem zacht met in de geur heerlijke verse tabak accenten gecombineerd met kersen en in de smaak herkent u cacao en rijp tropisch fruit. gouden...
grappa 20 jaar in vier verschillende houten vaten gelagerd. Eik, kers, kastanje en pruim vat. 2001 limited edition! Gouden medaille! zeer intens, zacht, lange afdronk