Catalogus
Laden ...
Subcategorieën
Ca'Lunga D.O.C. langhe Rorea 100% Chardonnay. Enkel de beste chardonnay druivern worden voor deze wijn gebruikt. Deze wijn wordt 6 à 9 maanden op eiken vaten gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met asperges of wit vlees. Volle witte wijn met een gefumeerde aanzet boterig en op het einde rijpe ananas. serveren...
D.O.C.G. 100% Cortese serveren bij 7°-10° 5 jaar bewaarpotentieel. De Cortese druif geeft elegante en delicate wijnen. Met een lichte, iets zilte mineraliteit is het een perfecte begeleider van lichte visgerechten. De Cortese heeft voldoende zuren en is daarom ook een lekkere frisse zomerwijn. In de smaak proef je verder vaak groene appeltjes, reine...
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.
D.O.C. langhe Rorea 11° 100% Chardonnay. . Deze wijn wordt 6 maanden gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met vis. frisse witte wijn met een bloemige aanzet en op het einde exotisch fruit. bij veroudering krijgt deze wijne een mooi fumé afdronk van gedroogd fruit. serveren bij 14-16°
Berta Giulia Grappa di Chardonnay 40° invecchiata destillatie van Chardonnay en Cortese most. heeft een elegante harmonieuze neus,in de mond fluwelig vanille met tropisch fruit. De lagering van 12 maanden in houten vaten geeft een complexe structuur .
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 0.50l destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief serveer op 18°
Nebbiolo en Barbera 20 jaar 43° 0.70l Paradepaardje van Berta 20 jaar gerijpt in verschillende eiken vaten
Nebbiolo,Arneis en Barbera 42° Grappa Berta in de neus orangebloesem, vanille zacht fruitig. In de mond complex persistent met hints van kaneel geconfijte appelsienenschil, kruiden. gerijpt in verschillende eiken vaten
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 3.0L destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief! serveer op 18°
Vol, gestructureerd, complex Intense strogele kleur.Elegant en fruitig boeket, overvloedige tonen van gefumeerde vanille boter. karaktervol complex met een lange afdronk.Wijn met een goed rijpingsvermogen. dit label is heel bijzonder en uniek in zijn soort. . Elke bloem op het etiket is uniek. .Van deze wijn worden slechts 3.000 flessen per jaar...
most Barbera Verfijnde grappa die pas gebotteld wordt na 36 maanden op kersenhouten vaten te hebben gerijpt volgens de Solera methode (ook bekend van Sherry en Madeira). De uiteindelijk gebottelde grappa is extreem zacht met in de geur heerlijke verse tabak accenten gecombineerd met kersen en in de smaak herkent u cacao en rijp tropisch fruit. gouden...
grappa 20 jaar in vier verschillende houten vaten gelagerd. Eik, kers, kastanje en pruim vat. 2001 limited edition! Gouden medaille! zeer intens, zacht, lange afdronk
100% Moscato in de neus witte bloesem heerlijk zacht fruitig in de mond met een lange afdronk. Licht sprankelend
100% Brachetto druif. Slechts 4000 fl. In de neus wilde rozen en in de mond wilde aardbeien. Licht sprankelend serveren tussen 4-6°. Heerlijk als zomers aperitief of bij dessert en kaas.
Monferrato Dolcetto 100%. een jaar 90% in tanks en 10% in houtlagering. Intens rode kleur met paarse glinsters.Evenwichtig boeket elegant en een vol karakter Droge rode wijn fruitig met een amandelbittertje.
100% Barbera d'Asti verouderd een jaar in eikenvaten. Een intens vineus parfum een een continu lang boeket. Een dogewijn met een mooie body aangenaam structuur en karakter. serveren in een groot glas 20°
100% Nebbiolo Brum Monferrato Granaatrode kleur die met het ouder worden neigt naar baksteentint. Intens parfum, complex en lang. Droog, aangenaam, aanhoudend en streelt het gehemelte. Goede body, evenwichtige textuur en groot karakter. de naam:"Brum: motorgeluid. Synoniem voor kracht en emotie. geïnspireerd door de Moto Guzzi sport, geeft de elegantie...