100% Garganega intens stro geel.In de neus fruitig boeket en aroma van...
D.O.C.G. 100% Cortese serveren bij 7°-10° 5 jaar bewaarpotentieel. De Cortese druif geeft elegante en delicate wijnen. Met een lichte, iets zilte mineraliteit is het een perfecte begeleider van lichte visgerechten. De Cortese heeft voldoende zuren en is daarom ook een lekkere frisse zomerwijn. In de smaak proef je verder vaak groene appeltjes, reine...
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C.G. Busia, Monforte Alba 100% Nebbiolo, 24 maanden vatlagering. veroudering in houten vaten van 30 en 60 hl Heel fruitige met een fluwelige afdronk
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.
D.O.C. 100 % Barbera Veel rijp fruit zoals kers, rode bes en braam. Een toegankelijke krachtige Italiaanse rode wijn. Zeer geurig en een prachtige lange verfijnde afdronk. Goede begeleider bij pasta's en vleesgerechten.
D.O.C. 100% Dolcetto rood fruit met een beetje amandel op het einde. Evenwichtige tanines, complexe harmonieuse afdronk. Kan enkele jaren bewaard worden.
D.O.C. 100 % Barbera De beste Barbera druiven van drie verschillende wijngaarden worden apart in kleine franse eiken vaten gerijpt alvorens gebotteld te worden. De wijn krijgt daarna nog enkele maanden de tijd om zijn specifieke aroma's in harmonie te ontwikkelen.
D.O.C.G. 100% Roero Arneis,inox intens aanhoudende bloemengeur,orangebloesem, rijpe citrus, mint droog maar toch opmerkelijk aangenaam fruit , groene appel en citrus , breed en rond in de mond jong drinken,serveren bij 7-8°
D.O.C. langhe Rorea 11° 100% Chardonnay. . Deze wijn wordt 6 maanden gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met vis. frisse witte wijn met een bloemige aanzet en op het einde exotisch fruit. bij veroudering krijgt deze wijne een mooi fumé afdronk van gedroogd fruit. serveren bij 14-16°