Over Alcavino

Gezien het corona virus, en de algemeen geldende maatregelen, kan u onze zaak bezoeken na afspraak . Er kan steeds on-line,besteld worden . Afhalingen kunnen mits naleving van de regels van de social distance.Wij leveren, mits rekening houdend met de corona voorschriften. Welkom op onze website en webshop.

Alle wijnproeverijen en degustatie worden opgeschort tot een later te bepalen datum.

AlCaVino biedt u een selectie van uitgelezen Italiaanse wijnen, schuimwijnen, geestrijke dranken en delicatessen aan, gemaakt met veel passie en emotie, waar kwaliteit steeds op nummer één staat. U vindt in ons gamma ook enkele originele met de handgemaakte aardewerkjes van Brigitte Neven. Daarnaast hebben we nog enkele mooie accessoires van de firma BergHOFF. De bedrijven waarmee we samenwerken, zijn allen zeer begaan met het milieu. Zij doen hun best zo biologisch mogelijk en met respect voor de natuur hun wijnen en andere producten te produceren. Wij willen u met veel plezier laten mee genieten. "La dolce vita" op restaurant, in het bedrijf, bij vrienden of gewoon bij u thuis.

Vraag vrijblijvend informatie over onze wijndegustaties op maat vanaf 4 personen tot 60 personen.

Horeca

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en leveringsvoorwaarden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw wijnkaart, het kiezen van suggestiewijnen.

Bedrijven

Vraag ons advies voor een lekkere wijn of bubbels om uw open deur, promotie van een nieuw product of uw personeelsfeest in de kijker te zetten. Wij kunnen ook gepersonaliseerde wijnpakketten als relatiegeschenk samenstellen volgens uw budget.Wij organiseren privé degustatie en proeverijen vraag vrijblijvend een offerte aan.

Particulieren

Wij bieden u originele wijntjes en aperitieven voor barbecue, communie of andere feestjes aan. Misschien wilt u iemand verrassen met een lekkere fles wijn,of uw wijnkelder aanvullen, wij staan altijd klaar om u te begeleiden in uw keuze. U kan de wijnen voor een feest in voldoende mate afhalen en terugbrengen. Enkel de geopende flessen wijn wordt aangerekend.Wij organiseren wijnproeverijen met hapjes vanaf 4 personen vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.

carine@lcavino.be

Afhaling

Uw bestelling kan afgehaald worden van maandag tot vrijdag en zaterdagvoormiddag na telefonische afspraak; Varenstraat,8 BE 3520 Zonhoven. Afhaling is gratis.