Catalogus
Laden ...
Subcategorieën
100% Sagrantino 24 maanden franse eik en 12 maanden veroudering op de fles
70%sangiovese,15%Sagrantino,10%Merlot,en 5%Colorino handgeplukt eind september begin oktober. vinificatie met natuurlijke enzymen en geen filtratie. 12 maanden veroudering in grote eiken vaten daarna 6 maanden op de fles. bewaarpotentieel van 10 jaar. serveren op 18°. florale toets van viooltjes in de neus. In de mond rijpe kersen en licht...
100% chardonnay- Deze chardonnay werd eerst 5 maanden in franse eikenvaten bewaard en daarna 12 maanden verdere veroudering op de fles. Een witte wijn met karakter die men zeker een 6 tal jaren mag bewaren.
Klassieke witte balsamico gerijpt op eikenvaten waardoor de gouden kleur ontstaat. Gemaakt van druivenmost van de Trebbianodruif. In de mond wordt een delicate smaak van gerijpt fruit gewaard met op het einde verfijnde delicate zuren. In de neus ontdekt men mooie florale hints van lentebloesem en gestoofd fruit.
100% Caberlot 12 maanden vatlagering natuurlijke kruising van de Merlot en de Cabernet Franc druif.
D.O.C. langhe Rorea 11° 100% Chardonnay. . Deze wijn wordt 6 maanden gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met vis. frisse witte wijn met een bloemige aanzet en op het einde exotisch fruit. bij veroudering krijgt deze wijne een mooi fumé afdronk van gedroogd fruit. serveren bij 14-16°
100% Pinot Grigio Venezia Doc 50 jaar oude wijnstokken. In de neus aroma's van peer en een delicate hint van geroosterde amandel. 92 points JAMES SUCKLING
65% Sauvignon Blanc 35 % Chardonnay strogele kleur; een stevige aromatisch boeket met exotische tonen, citrusvruchten en vlierbloesem, zeer elegant fris droog. Fruit en mineraliteit mooi in balans. 93 points LUCA MARONI
Trebbiano Spoleto 100%. Een autochtone druivensoort, die wijnen een grote elegantie geeft. strogele wijn met groene reflecties
100% Turbania (trebbiano) een lokale druif van Lombardije wijnstokken van 10 tot 35 jaar oud een geparfumeerde wijn,in de neus complex, geuren van honing en witte bloemen.Een geweldige droge witte wijn met veel aroma 's, amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk. goud gele kleur met een groene schittering rijping van 6 maanden in rvs tanks...
60,00% Pinot Bianco; 30,00% Chardonnay; 10,00% Sauvignon Blanc Lichtgele kleur met groene zweem. Zeer intense geur van rijpe appels en peren, met evenwichtige houttonen. Volle, complexe smaak van rijp fruit en een hint van kruiden.lange afdronk. bewaarpotentieel.
Malanotte del Piave Grand Cru wordt geproduceerd van Raboso Piave-druiven, de beroemdste inheemse variëteit van de Piave-vallei. 36 maanden op vat gedeeltelijk ingedroogde druiven. intens geur van rijp zwarte bessen en pruimen. in de mond geconfijt fruit met een zeer lange afdronk. Geweldige wijn om te genieten.
Berta Giulia Grappa di Chardonnay 40° invecchiata destillatie van Chardonnay en Cortese most. heeft een elegante harmonieuze neus,in de mond fluwelig vanille met tropisch fruit. De lagering van 12 maanden in houten vaten geeft een complexe structuur .
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 0.50l destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief serveer op 18°
Nebbiolo en Barbera 20 jaar 43° 0.70l Paradepaardje van Berta 20 jaar gerijpt in verschillende eiken vaten
Nebbiolo,Arneis en Barbera 42° Grappa Berta in de neus orangebloesem, vanille zacht fruitig. In de mond complex persistent met hints van kaneel geconfijte appelsienenschil, kruiden. gerijpt in verschillende eiken vaten
100% Turbania lokale variêteit van Lombardije van de Trebbiano druif deels gerijpt in barrique Dit is de primiumwijn van Ca Dei Frati nog beter dan de basis cuvée in de neus complex, in de neus gewaard men honing en witte bloemen.Een frisse droge wijn met veel aroma van amandel en abrikoos en een kruidige minerale afdronk.
Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 3.0L destillatie van Barbera,Nebbiolo en Cabernet most.Na 12 maanden in franse allier eiken vaten gerijpt te hebben worden de drie distillaties geassembleerd. Helder amberkleurig. in de neus kersen amandel en houtnoten.Een mooi intens smaakpalet van kersen vanille chocolade. heerlijk digestief! serveer op 18°
Venezia Doc ontleent zijn naam aan de stad Venetië 58% Merlot en 42% Cabernet Sauvignon, 12 maanden gerijpt in oude eiken vaten intens robijnrode kleur,heerlijk vol fruit boeket, in de mond sappige tannines licht gekruid met toetsen van chocolade en vanille in de afdronk. De Venezia heeft een aangename evenwichtig Body.
Tre Filer Dessert wijn Turbiana Chardonnay, Sauvignon Blanc perfecte balans tussen zoet en zuren
100% viognier slechts 3000 flessen geproduceerd. Mooie delicate evenwichtige neus. Met toetsen van acaciabloemen, abrikoos en limoenbloesem. Het pallet in de mond is fris met een medio corpus en een goede persistente afdronk.
Groppello, Marzemino, Sangiovese en Barbera Rosato De samenstelling van de bodem is kalk, leem, zand en klei. Vinificatie in roestvrij stalen tanks met een kort contact van de schil. Rijping gedurende 6 maanden op de fijne droesem gevolgd door 2 maanden in de fles. Fris, delicaat in staat om het middelpunt van de tafel te zijn. Top Rosé complex met...
Marzemino, Sangiovese en 10% Cabernet veroudering 14 mnd eiken franse vaten 12 mnd rust op de fles. Maceratie in staal met langdurig contact, met de hand geplukte druiven. Alleen perfecte wijn wordt er gebotteld, een kenmerk van dit prachtige wijnhuis. Intens zwart fruit vooral donkere kers, met hints van kruiden peper, vanille, tabak en een tikkeltje...