Berta Elisi Grappa 43° invecchiata 3.0L destillatie van...
Catalogus
Laden ...
Ca'Lunga D.O.C. langhe Rorea 100% Chardonnay. Enkel de beste chardonnay druivern worden voor deze wijn gebruikt. Deze wijn wordt 6 à 9 maanden op eiken vaten gefermenteerd en krijgt daarna een jaar rijping op de fles. Heerlijke chardonnay met asperges of wit vlees. Volle witte wijn met een gefumeerde aanzet boterig en op het einde rijpe ananas. serveren...
Catarratto, Inzolia, inox goude medaille sommeliers schroefdop
D.O.C. Prugnolo, Canaiolo,Colorino, Merlot,Cabernet Sauvignon min 25 jaar oud wijnstokken,manuele oogst eind september. Tussen de 8/12 maanden vatlagering,daarna nog 6/8 maanden verfijning op de fles.
100% il Caberlot 1.5l alleen in Magnum te verkrijgen of (3 l prijs op aanvraag). Gelieve voor ander jaartallen eerst contact op te nemen.
100% Ribolla Gialla, deels inox/deels vatlagering uitverkocht
Corvina, Corvinone, Rondinella Oseleta Deze wijn heeft een refermentatie op ingedroogde druiven ondergaan.
I.G.T. Monticelli Brusati 35% Cabernet Sauvignon,15% Cabernet Franc,20% Merlot,20% Barbera 10 % Nebbiolo druiven van het gebied Sella minimum 12 maanden barrique.In de neus bosruchten en kruiden.Mooi gestructureerd met een morbide persistentie.
100% Verdicchio dei Castelli Di Jesi '12 maanden vatlagering en anderhalf jaar rijping op de fles.De lage rendementen van de oude wijnstokken geven deze wijn de nodige vitaliteit . Krachtig, Vol rijp fruit met mooi versmolten houttoetsen.Deze Verdicchio is elegant met een boterige en een verbluffende frisheid in de finale.
90% Sangiovese Prugnolo Gentile,10% canaiolo, colorino Merlot,Docg 8/12 maanden vatlagering in houten vaten , daarna nog 6/8 mnd veroudering op fles. biodynamisch
90% Sangiovese Prugnolo gentile, 10% Canaiolo, colorino en Merlot,Docg 8/12 maanden vatlagering , daarna nog 6/8 mnd veroudering op de fles. 0.375l manuele oogst eind september begin oktober wijnstokken van min 30 jaar
80% Prugnolo Sangiovese ,20% Mammolo Merlot Colorino Canoiolo 0.375l tussen de 8/12 maanden vatlagering op kleine en middelgrote franse eiken vaten daarna 6/8 maanden veroudering op fles.
D.O.C.G. 100% Prugnolo, Mammolo, Merlot 24 mnd.vatlagering in kleine franse eiken vaatjes, daarna nog 12 mnd veroudering op fles.
D.O.C.G. 100% Prugnolo, Mammolo, Colorino, Merlot 24 mnd.vatlagering in kleine franse eik vaatjes , daarna nog 12 mnd veroudering op fles.
80% Sangiovese Prugnolo gentile,20% Mammolo, Merlot,Colorino merlot en Cabernet sauvignon 30 a 34 mnd.vatlagering in 50% kleine franse eiken vaatjes en 50% tonnetjes van 500l , daarna nog 24 mnd veroudering op fles.
D.O.C. Malvasia, Pulcinculo, trebbiano 9 jaar Caratelli
I.G.T. Monticelli Brusati 100% Merlot 18 maanden vatlagering en 8 maanden veroudering op de fles.
D.O.C.G. 100% Cortese serveren bij 7°-10° 5 jaar bewaarpotentieel. De Cortese druif geeft elegante en delicate wijnen. Met een lichte, iets zilte mineraliteit is het een perfecte begeleider van lichte visgerechten. De Cortese heeft voldoende zuren en is daarom ook een lekkere frisse zomerwijn. In de smaak proef je verder vaak groene appeltjes, reine...
San Bonifacio 100% Sauvignon Blanc,12 maanden vatlagering
100 % Nebbiolo, 24 maanden vatlagering Opmerkelijke persistentie,elegant complex met uitgebalanceerde tanines.vleugje vanille, rijp fruit. goed bewaar potentieel. schenken bij 18° 4 druiventrossen guide expresso 16/20 91/100
D.O.C.G. Busia, Monforte Alba 100% Nebbiolo, 24 maanden vatlagering. veroudering in houten vaten van 30 en 60 hl Heel fruitige met een fluwelige afdronk
D.O.C. van de wijngaarden Carnavere Madonna Como en Bordini 100 % Barbera wordt in verschillende kleine houten vaatjes gelagerd. (en vervolgens op fles) een ‘moderne’ barbera, goed bewaar potentieel.
D.O.C. 100 % Barbera Veel rijp fruit zoals kers, rode bes en braam. Een toegankelijke krachtige Italiaanse rode wijn. Zeer geurig en een prachtige lange verfijnde afdronk. Goede begeleider bij pasta's en vleesgerechten.