Il Canniccio

Sinds 1982 is het heerlijk vertoeven in het gezellige familierestaurant Il Canniccio. U wordt hier steeds erg gastvrij onthaald in een op en top Toscaans kader door de fijne gastvrouw Marianne .De zaakvoerder, Alberto staat zelf aan het fornuis en verrast u naast de uitgebreide vaste kaart met veel plezier regelmatig met nieuwe suggesties. Geniet van de heerlijke wijnen van Villa franciacorta of van Villa sant Anna ,Redentore of Epicuro.

Op zonnige dagen is het tevens aangenaam tafelen op het gezellige terras en ook aan de allerkleinsten besteedt men graag extra aandacht. Kortom, jong en oud worden hier telkens weer (culinair) in de watten gelegd!

Het Menneke

Weekend weg! Kies voor dit Charme hotel in hartje Hasselt. Laat je verwennen in de prachtige kamers door Bart, uw excellente gastheer en zijn team. Niets om een dag beter in te zetten dan een gastronomisch ontbijt, ook als je niet blijft overnachten? Zalig de zorgen van de dag vergeten met een natje en een droogje.Relaxen doe je in stijl. Met een heerlijke prosseco Bellenda of franciacorta Emozione van Villa, je dag kan niet meer stuk.

                                                  

Etna

In een prachtig herenhuis op de Grote Markt van Tongeren bevindt zich dit uiterst charmante en sfeervol ingerichte restaurant. U kunt er zowel terecht voor één schotel als voor een meer uitgebreid diner.

Proef er de wijn uit Toscane , de Vinonobile di Montepulciano van  Villa Sant Anna of de wijnen uit de streek van het minder bekende Umbrië van het wijnhuis  Marvale tenuta Vitalunga.

                                                

'T Hoeveke & Prieeltje

Super gezellige hoeve en restaurant zomers mooi terras! Geniet van een heerlijke grappa, limoncello of als apero een Franciacorta  Emozione  van Villa of een hippe Gin fifty  Pounds .