Over Alcavino

AlCaVino biedt u een selectie van uitgelezen Italiaanse wijnen, schuimwijnen, geestrijke dranken en delicatessen aan, gemaakt met veel passie en emotie, waar kwaliteit steeds op nummer één staat. U vindt in ons gamma ook enkele originele met de handgemaakte aardewerkjes van Brigitte Neven. Daarnaast hebben we nog enkele mooie accessoires van de firma BergHOFF. De bedrijven waarmee we samenwerken, zijn allen zeer begaan met het milieu. Zij doen hun best zo biologisch mogelijk en met respect voor de natuur hun wijnen en andere producten te produceren. Wij willen u met veel plezier laten mee genieten. "La dolce vita" op restaurant, in het bedrijf, bij vrienden of gewoon bij u thuis.

Vraag vrijblijvend informatie over onze wijndegustaties op maat vanaf 6 personen tot 60 personen.

Horeca

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en leveringsvoorwaarden. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw wijnkaart, het kiezen van suggestiewijnen.

Bedrijven

Vraag ons advies voor een lekkere wijn of bubbels om uw opendeur, promotie van een nieuw product of uw personeelsfeest in de kijker te zetten. Wij kunnen ook gepersonaliseerde wijnpakketten als relatiegeschenk samenstellen volgens uw budget.

Particulieren

Wij bieden u originele wijntjes en aperitieven voor barbecue, communie of andere feestjes aan. Misschien wilt u iemand verrassen met een lekkere fles wijn,of uw wijnkelder aanvullen, wij staan altijd klaar om u te begeleiden in uw keuze. U kan de wijnen voor een feest in voldoende mate afhalen en terugbrengen. Enkel de geopende flessen wijn wordt aangerekend.

Afhaling

Uw bestelling kan afgehaald worden van maandag tot vrijdag en zaterdagvoormiddag na telefonische afspraak; Varenstraat,8 BE 3520 Zonhoven. Afhaling is gratis.